Word jij onze nieuwe collega?

Kom werken bij Staalmach

Hé metaal-topper!

Staalmach is dé specialist in speciaalopspanningen voor de metaalindustrie, met klanten in de luchtvaart- en auto-industrie. Ons team van gepassioneerde vakmensen ontwikkelt en produceert hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen voor specifieke spanproblemen.

Heb jij een passie voor techniek en innovatie? Zoek je een uitdagende werkomgeving waar je echt het verschil kunt maken? Staalmach is de plek voor jou! 
Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Vacatures

Engineer Mechanisch

Ben jij de metaal-topper die wij zoeken? Wil jij werken in een dynamisch team waar jouw werk er echt toe doet? Welkom bij Staalmach, de specialist in opspanningen voor de verspanende industrie. In deze uitdagende functie als Engineer Mechanisch (HTS-Wtb niveau) kom jij ons bedrijf versterken op de engineeringsafdeling. Wat ga je doen? Wie zijn wij? Staalmach ontwikkelt producten in vele takken van de metaalindustrie, onder meer voor de auto- en luchtvaartbranche. Spanoplossingen op maat worden binnen Staalmach ontworpen en afhankelijk van de grootte ook in het eigen bedrijf geproduceerd. Staalmach is een dynamisch bedrijf, dat al vijftig jaar bestaat. Onze werksfeer is informeel, plezierig en open, collegialiteit staat hoog in ons vaandel. Wil je werken in de mooiste regio van Nederland, Twente? Dan zit je bij ons goed want Staalmach is gevestigd in Almelo. Wat wij van jou verwachten Wat je van ons kan verwachten: Wij zijn een dynamisch

Lees verder »

Open sollicitatie

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Doe gerust een open sollicitatie. Bij Staalmach zijn wij  altijd op zoek naar nieuw talent!

Open solliciteren kan via info@staalmach.nl