OVER STAALMACH

De specialist in opspanningen voor de verspanende industrie

Over ons

Staalmach is in 1975 opgericht door Hendrik Seckel. Destijds is Staalmach begonnen met handel in opspanmiddelen voor de verspaning en handel in staal. De verkoop van staal is korte tijd na de oprichting gestaakt

In 1995 heeft Bert Seckel Staalmach overgenomen, tot op heden is hij nog steeds binnen het bedrijf actief. Voorheen heeft Bert Seckel gewerkt bij de firma Autoblok (Italië/USA). Waar hij zich verder heeft gespecialiseerd in speciaalopspanningen. Hij kan zijn ziel en zaligheid daarin kwijt.

In de loop der jaren heeft Staalmach zich ontwikkeld tot een bekwaam bedrijf in speciaalopspanningen. Staalmach ontwikkelt producten in vele takken van de metaalindustrie onder andere voor luchtvaart- en auto-industrie. Afhankelijk werden deze speciaalopspanningen in huis ontworpen en werd de aanmaak uitbesteed. Na verloop van tijd is Staalmach deze productie zelf gaan uitvoeren. De productie binnen Staalmach bevat alleen productie van eigen ontwerpen. Productiewerk voor derden wordt niet door Staalmach aangenomen. Veel bedrijven weten Staalmach te vinden bij het oplossen van een specifiek spanprobleem.

Het team van Staalmach bestaat momenteel uit gespecialiseerde medewerkers met een grote passie voor het vak. Naast speciaalopspanningen zijn wij trotse vertegenwoordiger van SMW-AUTOBLOK fabrikant van wereldklasse spanmaterialen. Zo kan het zijn dat een standaardoplossing wordt uitgebreid met een speciaal applicatie.

Passie voor spantechniek

Speciaal opspanningen

Met ons vakkundige team bedenken wij samen met u de perfecte technische oplossing

Trotse partner van SMW Autoblok

Staalmach vertegenwoordigt in Nederland SMW Autoblok de top fabrikant van spangereedschappen voor draaien en frezen

Deskundig en persoonlijk advies

Op een ongedwongen manier staan wij altijd voor u klaar

Onze merken

Contact

Zeearend 7, 7609PT Almelo

Contactformulier